mandag den 20. august 2012

Dm i moderne blomster kunst

I går var vi på tur med mit arbejde, vi var i Odense og se danmarks mesterskabet i moderne blomsterkunst, og det ar en oplevelse!
Temaet var i år nordiske eventyr, og den første opgave,: en instalation til Odense som en fortolkning af et nordisk eventyr.  Denne opgave måtte de forberede hjemmefra, med forholdsvis frie hænder.
Næste opgave var en buket til Pippi langstrømpe og til sidst i finalen et fødselsdags bord til bamse i Hakkebakke skoven. Der var utrolig flotte og kreative løsninger og jeg var fuld af beundring.

Her tre instalationer
Her et bord til bamses fødselsdag, læg mærke til at der ligger små honning kager på trøstubben. I denne opgave som deltagerne ikke kendte på forhånd, fik alle deltagere udleveret de samme materialer. Det var blandt andet træstubben, et lille kaffestel og nogle honning kager, og selvfølgelig et hav af skønne blomster.

Til Pippi's buket som de heller ikke var forberedte på hjemmefra fik de udleveret den røde gummistøvle, slik guldmønter og slikkepinde som kunne bruges sammen med blomsterne.Ingen kommentarer:

Send en kommentar