onsdag den 21. marts 2012

Der strikkes

Der strikkes og strikkes, men der er lang vej endnu, hvis min tålmodighed slår til skulle det gerne ende ud i en cardigan. men som sagt der er lang vej endnu......

4 kommentarer:

 1. Jeg ville ønske jeg havde tålmodighed til at strikke. Men jeg er bare bedst til projekter der er færdige idag eller imorgen - Men hvor ser den skøn ud din cardigan:-)

  SvarSlet
 2. Tak, det vil vise sig om jeg er tålmodig nok:-) men det er bare dejligt at ha noget imellem hænderne når man sidder foran tv kassen, så føles det ikke som tidsspilde, og derudover holder det mig vågen:-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det flot ud.

  Bruger du mon en opskrift? Jeg er ved at få mod på at strikke tøj, så hvis du har lyst til at fortælle, hvor du har købt/fundet opskriften, så er jeg meget interesseret :-)

  kh
  tina

  SvarSlet
 4. Hej Tina, jeg bruger som udgangspunkt en opskrift, men holder mig denne gang ikke 100% til den, selvom det ville være nemmere.
  Denne opskrift er fra et gemmehæfte fra hendes verden, der er gratis opskrifter på deres hjemmeside, prøv ellers drops design's side. Der er også mange opskrifter. Spring ud i det. Og det bedste råd start altid med at lave en strikkeprøve så det passer med strikkefastheden, så undgår du tøj du alligevel ikke kan passe, siger jeg som lige har fået en bluse min mor har strikket til mig..... som jeg ikke kan passe....

  SvarSlet