onsdag den 12. juni 2013

Dåbskjole



Min søster og jeg er startet på et større projekt, menlig en dåbskjole, så vi har en familie dåbskjole. Vi har sammen valgt møstret som vi broderer på hør, som skal blive en hel enkel kjole.
Min søster har heldigvis sat sig på at lave oplægningen med hulsøm, så indtil videre laver jeg den franske syning og så for hun den igen til kontur sting. Der ud over skal der laves franske knuder. Jeg tror og håber den blir virkelig fin og personlig. Måske skal vores mor også indrages i projektet.

mandag den 10. juni 2013

Strikdukke der mangler identitet

Er endelig blevet færdig med min strikdukke, som er strikket efter de to norske mænds opskrift. Men nu kommer det værste, menlig at gi den et ansigt....... det går jeg lige og overvejer lidt. Den skal nok også ha en gaderobe på et tidspunkt.

lørdag den 8. juni 2013

Broderi





Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er begyndt at små kede mig lidt, ved at vente på babyen, så det bliver til noget tidsfordrivs broderi ind imellem lidt andre projekter......
Denne gang og lidt igen er det blevet til starten på et sengesæt, jg venter med at vælge stof til resten, før vi har set om det er en dreng eller pige, for der er ved at være en del i grønt

mandag den 3. juni 2013

Pose til take away strik




Det er altid rart at ha en lille pose man kan have feks. sit strikketøj eller broderi med i. Jeg blev inspiretet af de to korsstings fugle så de blev motivet.