søndag den 25. marts 2012

Påfugl


Når man nu bor i papkasser og ikke er så produktiv, må man vist godt vise lidt frem af tidligere projekter. Her er det en pude med et udsnit af et påfugle fjer. Jeg fandt motivet på et cd cower.
Jeg er meget glad for den, og det er også blevet til et eksemplar til en veninde.


Papkasse show...... eller knap så papkasse-sjow

Jeg bor lige nu i en lejlighed fyldt med kasser, det er ikke så spændende, men det bliver det. Den første april overtager vi vores hus. Det betyder, nyt syværelse, og ikke mindst en have så jeg igen kan gå ud og grave et hul, plukke en buket og hente nogle grønsager. Det blir så skønt. og der er kun en uge til.

onsdag den 21. marts 2012

Der strikkes

Der strikkes og strikkes, men der er lang vej endnu, hvis min tålmodighed slår til skulle det gerne ende ud i en cardigan. men som sagt der er lang vej endnu......

Gæk gæk gæk


Gæk gæk gæk...... jeg synes altså stadig det er hyggeligt at sende gækkebreve, så det gør jeg :-) i år bliver det vist til 3, og hvem ved måske tre gevinster, altså påskeæg.

søndag den 18. marts 2012

En glad gave fra min søster

Her er en lille gave jeg har fået af min hækle søster, hun gir den gas med at hækle, især taget i betragtning af hendes korte karriere som garn tovlig. Men heldigves skinner solen på hende, så nu skal hun sælge nogle af hendes lækkerrier i en lille skøn retrogenbrug på Lundø.
Måske kommer der mere information og dokumentation fra det projekt.
Hun har også en seværdig DIY blog http://rumfang-rumfang.blogspot.com/

onsdag den 14. marts 2012

Multi farvet cafe besøg

Under et cafe besøg blev jeg vældig inspireret af en udstilling der var, så gik hjem og fik produceret en lille sag til mig selv.

Broderi der blev til opbevaring

Så blev min første broderi udfordring i klubhuset endelig færdig monteret, var heldig at Netto skulle "af med" nogle æsker, de fik lige en omgang papir og broderi, vupti.

Disko træsko

Så kan det godt blive forår... sommer så jeg kan komme ud og lufte mine nye disko træsko, de er fra Ugglebo og skønne.

tirsdag den 6. marts 2012

Imens vi venter......

Imens vi venter....... på forår og nye færdige projekter, må man "nøjes" med en dejlig buket,
jeg venter bla. på nøglen til det hus jeg overtager den 1 april, at der bliver syet knapper i en nystikket cardigan, at 1/2 meter karse vokser op, at jeg kommer igang med det næste broderi projekt i klubben http://tichtach.blogspot.com/ . og ikke mindst foråret....